fbpx

Csütörtöki akció

14 máj by Admin - Küldönc.hu

Csütörtöki akció

csütörtöki akció

 

Csütörtöki akció

Küldje csomagját belföldre és külföldre 5% kedvezménnyel a csütörtöki akció keretében!

Az akció 2019. május 16-tól a csütörtökönként 00:00 óra és 23:59 óra között weboldalunkon keresztül leadott és beérkezett belföldi- és nemzetközi szállítási megbízásokra (futárrendelés) érvényes, szállítópartnertől és szállítási módtól függetlenül.

A csütörtöki akció keretében meghirdetett 5%-os  mértékű kedvezmény igénybevételéhez a megrendelőnek a futárrendelés adott napon (csütörtökönként 00:00-23:59 óra között) történő leadásán túlmenően további teendője nincs. A díjkedvezmény a weboldalon feltüntetett listaárból a megrendelést követően automatikusan levonásra kerül.

Az akció nem érvényes az üzleti és egyéb kedvezményes árlistákra, továbbá az akció más kedvezményekkel nem vonható össze!

 

További kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat  és kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire.

 


Ügyfélszolgálat

Nyitvatartási idő:
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00
Szombat-Vasárnap: zárva

Telefon: +3670 3587541
E-mail: info@kuldonc.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kuldonc.hu


Küldje csomagját 5% kedvezménnyel a legjobb futárszolgálatokkal!
GLSDPDTNT

 


Küldönc.hu
Miért érdemes a Küldönc.hu szállítási szolgáltatásait választania? Csomagját háztól-házig szállíttatjuk belföldön és külföldön egyaránt. A belföldi küldeményeket partnereink már a felvételt követő munkanapon kézbesítik. Nemzetközi csomagoknál is rövid szállítási időkkel dolgozunk. A csomagszállítás területtől és távolságtól független. Küldeményét Magyarországon minden munkanapon feladhatja, így elkerülheti a fölösleges postai sorban állást, cipekedést, amivel időt és pénzt spórolunk meg Önnek. Weboldalunkon gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja szállítási díját és leadhatja futárrendelését. Kalkuláljon árat most és rendeljen futárt kényelmesen az otthonába vagy munkahelyére!


Hozzászólás írása