Belföldi csomag

Belföldi csomagküldés már 1590 Ft-tól!

Gyors és megbízható csomagküldés belföldön?  Válassza a Küldönc.hu-t!
Csomagját háztól-házig szállíttatjuk 1 munkanapos határidővel, megbízható szállítópartnerekkel rejtett költségek nélkül!
Számolja ki szállítási díját kalkulátorunk segítségével és rendeljen futárt online, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

 

Belföldi csomagküldés alapszolgáltatásai:
  • háztól-házig csomagszállítás megbízható partnerekkel1
  • 1 munkanapos kézbesítési idő
  • SMS vagy/és e-mail előértesítés
  • rugalmas kézbesítés2
  • csomagbiztosítás (értéknyilvánítás)3
  • gyors utánvétkezelés4
  • csomagkövetés
  • FIX árak

 

További kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

 


Ügyfélszolgálat

Nyitvatartási idő:
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Telefon: +3670 3587541
E-mail: info@kuldonc.hu


1 A PICKUP EXPRESS Bt. (továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagosan közvetítőként vesz részt a csomagszállításban mindenkori partnerei révén a hatályos Általános Szerződési Feltételekben (továbbiakban: ÁSZF) foglalt feltételekkel. Szolgáltató saját szállító járművel nem rendelkezik, és nem foglalkoztat futárokat, így fizikailag a csomaggal a mindenkori partnerek érintkeznek.
A Szolgáltatóval együttműködő partnerek jelenleg a DPD, a GLS és a TNT futárszolgálatok. A szállítási feltételekre vonatkozóan részletesen az ÁSZF-ben, illetve az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat:
DPD partner szállítási feltételei
GLS partner szállítási feltételei
TNT partner szállítási feltételei
2 Rugalmas kézbesítés kizárólag GLS partnerünkkel vehető igénybe belföldi és meghatározott európai országokba történő csomagküldésnél. A részletes feltételekről ide kattintva tájékozódhat.
3 A csomagbiztosítás (értéknyilvánítás) opcionálisan igénybe vehető szolgáltatás, mely szállítópartnerenként eltérő. Részletes tájékoztatásért kattintson ide, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.
4 Utánvétkezelés szolgáltatásunk kizárólag Magyarországon feladott és magyarországi címre küldött csomagok esetén DPD és GLS partnerünk vonatkozásában vehető igénybe. A részletes feltételekről ide kattintva tájékozódhat.