Csomag Európába

Csomagküldés Európába már 4990 Ft-tól!

Gyors, megbízható és olcsó csomagküldés Európába? Válassza a Küldönc.hu-t és küldje csomagját Európa országaiba háztól-házig szállítással, egész évben FIX árakon!
Számolja ki szállítási díját kalkulátorunkkal vagy keresse ügyfélszolgálatunkat és kiválaszthatja a legjobb csomagküldő szolgáltatást a legjobb áron!

 

Európai csomagküldés alapszolgáltatásaink:
  • háztól-házig csomagszállítás megbízható partnerekkel1
  • 1-5 munkanapos szállítási idő2
  • rugalmas kézbesítés a legtöbb európai országba3
  • csomagbiztosítás (értéknyilvánítás)4
  • csomagkövetés
  • FIX árak

 

Számoljon velünk és rendeljen futárt online, kényelmesen az otthonába vagy munkahelyére!
További kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat a lentebbi elérhetőségeken.

 


Ügyfélszolgálat

Nyitvatartási idő:
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Telefon: +3670 3587541
E-mail: info@kuldonc.hu


csomagküldés európába


1 A PICKUP EXPRESS Bt. (továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagosan közvetítőként vesz részt a csomagszállításban mindenkori partnerei révén a hatályos Általános Szerződési Feltételekben (továbbiakban: ÁSZF) foglalt feltételekkel. Szolgáltató saját szállító járművel nem rendelkezik, és nem foglalkoztat futárokat, így fizikailag a csomaggal a mindenkori partnerek érintkeznek.
A Szolgáltatóval együttműködő partnerek jelenleg a DPD, a GLS és a TNT futárszolgálatok. A szállítási feltételekre vonatkozóan részletesen az ÁSZF-ben, illetve az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat:
DPD partner szállítási feltételei
GLS partner szállítási feltételei
TNT partner szállítási feltételei
2 Nemzetközi küldeményeknél a szállítási idő külön kerül feltüntetésre, munkanapokban értendő, tájékoztató jellegű és nem időgarantált.
3 Rugalmas kézbesítés kizárólag GLS partnerünkkel vehető igénybe belföldi és meghatározott európai országokba történő csomagküldésnél. A részletes feltételekről ide kattintva tájékozódhat.
4 A csomagbiztosítás (értéknyilvánítás) opcionálisan igénybe vehető szolgáltatás, mely szállítópartnerenként eltérő. Részletes tájékoztatásért kattintson ide, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.