Csomagküldés

Csomagküldés olcsón már 1590 Ft-tól!

Ön is szeretné, hogy csomagja gyorsan, biztonságosan és időben célba érjen? Keresse ügyfélszolgálatunkat, de előbb nézze meg, miért érdemes velünk szállíttatni!
Önnek is fontos a gyors, biztonságos és olcsó csomagküldés? Válasszon Belföldi és EurópaCsomag szolgáltatásainkból, vagy kérjen egyedi árajánlatot ügyfélszolgálatunktól és rövid időn belül olyan kalkulációt adunk, amiből könnyen kiválaszthatja a legjobb csomagküldő szolgáltatást a legjobb áron!

 

Csomagküldés alapszolgáltatásaink:
  • háztól-házig csomagszállítás megbízható partnerekkel1
  • 1-2 munkanapos kézbesítési idő belföldi küldeményeknél
  • 1-5 munkanapos kézbesítési idő európai csomagoknál2
  • rugalmas kézbesítés belföldön és Európában3
  • csomagbiztosítás (értéknyilvánítás)4
  • gyors utánvétkezelés5
  • csomagkövetés
  • FIX árak

 

Számolja ki szállítási díját kalkulátorunk segítségével, vagy kérje ajánlatunkat és kiválaszthatja a legjobb csomagküldő szolgáltatást a legjobb áron!

 


Ügyfélszolgálat

Nyitvatartási idő:
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Telefon: +3670 3587541
E-mail: info@kuldonc.hu


1 A PICKUP EXPRESS Bt. (továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagosan közvetítőként vesz részt a csomagszállításban mindenkori partnerei révén a hatályos Általános Szerződési Feltételekben (továbbiakban: ÁSZF) foglalt feltételekkel. Szolgáltató saját szállító járművel nem rendelkezik, és nem foglalkoztat futárokat, így fizikailag a csomaggal a mindenkori partnerek érintkeznek.
A Szolgáltatóval együttműködő partnerek jelenleg a DPD, a GLS és a TNT futárszolgálatok. A szállítási feltételekre vonatkozóan részletesen az ÁSZF-ben, illetve az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat:
DPD partner szállítási feltételei
GLS partner szállítási feltételei
TNT partner szállítási feltételei
2 Nemzetközi küldeményeknél a szállítási idő külön kerül feltüntetésre, munkanapokban értendő, tájékoztató jellegű és nem időgarantált.
3 Rugalmas kézbesítés kizárólag GLS partnerünkkel vehető igénybe belföldi és meghatározott európai országokba történő csomagküldésnél. A részletes feltételekről ide kattintva tájékozódhat.
4 A csomagbiztosítás (értéknyilvánítás) opcionálisan igénybe vehető szolgáltatás, mely szállítópartnerenként eltérő. Részletes tájékoztatásért kattintson ide, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.
5 Utánvétkezelés szolgáltatásunk kizárólag Magyarországon feladott és magyarországi címre küldött csomagok esetén DPD és GLS partnerünk vonatkozásában vehető igénybe. A részletes feltételekről ide kattintva tájékozódhat.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial