fbpx

Csomagküldés

Csomagküldés már 1790 Ft-tól!

Ha Ön sem szereti a cipekedést és hosszas várakozást, küldje  csomagját belföldre és külföldre a Küldönc.hu-val! hogy belföldi és külföldi csomagja gyorsan és biztonságosan célba érjen, keresse ügyfélszolgálatunkat, de előbb nézze meg, miért érdemes velünk szállíttatni!

Önnek is fontos a gyors, biztonságos és olcsó csomagküldés? Válasszon belföldi és európai csomagküldési szolgáltatásainkból, számolja ki szállítási díját kalkulátorunkkal és rendeljen futárt kényelmesen az otthonába vagy munkahelyére!

 

Csomagküldés alapszolgáltatásaink:

  • háztól-házig csomagszállítás belföldön és külföldön
  • 1-2 munkanapos kézbesítés belföldön
  • 1-5 munkanapos kézbesítés Európában
  • csomagbiztosítás (értéknyilvánítás)
  • egyszerű utánvétkezelés
  • csomagkövetés
  • garantáltan FIX árak, rejtett költségek nélkül magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt!

 

Számolja ki szállítási díját kalkulátorunkkal, vagy kérje ajánlatunkat és kiválaszthatja a legjobb csomagküldő szolgáltatást a legjobb áron!

 


Ügyfélszolgálat

Nyitvatartási idő:
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00
Szombat-Vasárnap: zárva

Telefon: +3670 3587541
E-mail: info@kuldonc.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kuldonc.hu


csomagküldés


Küldje csomagját háztól-házig a legjobb futárszolgálatokkal!
GLSDPDTNT

Küldönc.hu
Miért érdemes a Küldönc.hu szállítási szolgáltatásait választania? Csomagját háztól-házig szállíttatjuk belföldön és külföldön egyaránt. A belföldi küldeményeket partnereink már a felvételt követő munkanapon kézbesítik. Nemzetközi csomagoknál is rövid szállítási időkkel dolgozunk. A csomagszállítás területtől és távolságtól független. Küldeményét Magyarországon minden munkanapon feladhatja, így elkerülheti a fölösleges postai sorban állást, cipekedést, amivel időt és pénzt spórolunk meg Önnek. Weboldalunkon gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja szállítási díját és leadhatja futárrendelését. Kalkuláljon árat most és rendeljen futárt kényelmesen az otthonába vagy munkahelyére!