fbpx

BREXIT tájékoztatás

6 Már by Admin - Küldönc.hu

BREXIT tájékoztatás

brexit tájékoztatás

BREXIT tájékoztatás – folyamatosan frissül

FRISSÍTÉS 2019.03.28.

“441 szavazattal 105 ellenében támogatta a brit parlament alsóháza azt, hogy elhalasszák a Brexitet. A múlt heti EU-csúcson elfogadott egyezség alapján a kilépés május 22-én történik meg, ha addig elfogadják a Brexitről szóló megállapodást, ha pedig nem, a londoni kormánynak április 11-ig jeleznie kell, hogy hosszabb halasztást kér.” (Forrás: HVG.hu)

 

FRISSÍTÉS 2019.03.15.

Az Egyesült Királyság EU-ból történő kilépése esetén GLS partnerünkkel történő csomagszállítást csak abban az esetben tudunk vállalni, ha a Megrendelő (vagy Feladó) a szükséges vámkezelés ügyintézést saját maga elvégzi és a szükséges vámdokumentumokkal együtt adja fel küldeményét.

 

Közzétéve: 2019.03.06.

Ezúton hívjuk fel ügyfeleink figyelmét, hogy az Egyesült Királyság várhatóan 2019. március 29-ével kilép az Európai Unióból, így ettől az időponttól kezdve a nem Uniós ország szabályai vonatkoznak a csomagküldésekre, vagyis minden az Egyesült Királyság területére feladott, vagy onnan érkező küldemények vámkezelési eljárás kötelesek lesznek.

Amennyiben a kilépésre a jelenleg rendelkezésünkre álló információk alapján kerül sor (megállapodás vagy/és vámunió nélküli kilépés), úgy az Egyesült Királyság területére feladott és onnan érkező küldemények szállítását TNT és DPD partnerünkkel tudjuk biztosítani.

 

Hozzászólás írása