Üzleti ügyfelek

Csomagküldés vállalkozások részére akár nettó 990 Ft-tól

Gyors, megbízható és költséghatékony csomagküldőt keres vállalkozása számára? Keresse ügyfélszolgálatunkat és kérjen egyedi árajánlatot, de előbb nézze meg, miért érdemes minket választania!
A mai kiélezett versenyhelyzetben nélkülözhetetlen a megbízható szállítópartner, legyen szó eseti vagy rendszeres, belföldi vagy külföldi csomagszállításról. Mi azért dolgozunk, hogy megtaláljuk az Önnek és vállalkozásának legjobb szállítási megoldásokat. Gyorsak és rugalmasak vagyunk, levesszük a terhet a válláról, mellyel időt és pénzt spórolunk vállalkozásának.
Vállalkozások részére nyújtott szolgáltatásaink:
  • csomagszállítás háztól-házig megbízható szállítópartnerekkel1
  • 1 munkanapos kézbesítési idő belföldi küldeményeknél
  • 1-5 munkanapos kézbesítési idő európai csomagoknál2
  • egyedi ajánlat, mennyiségi kötöttségek nélkül
  • kedvező feltételek, megújuló szolgáltatások
  • átlátható és kiszámítható szállítási díjak, rejtett költségek nélkül3
  • gyors és pontos utánvételszámolás banki utalással, vagy készpénzben4
  • folyamatos kapcsolattartás
  • online ügyviteli rendszer
  • rugalmas ügyintézés
Kérjen egyedi ajánlatot a lentebbi űrlap segítségével, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat, hogy kiválaszthassa a legjobb csomagküldő szolgáltatást a legjobb áron!

Árajánlatkérés csomagszállítási szolgáltatásra

Ügyfélszolgálat

Nyitvatartási idő:
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Telefon: +3670 3587541
E-mail: info@kuldonc.hu


1 A PICKUP EXPRESS Bt. (továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagosan közvetítőként vesz részt a csomagszállításban mindenkori partnerei révén a hatályos Általános Szerződési Feltételekben (továbbiakban: ÁSZF) foglalt feltételekkel. Szolgáltató saját szállító járművel nem rendelkezik, és nem foglalkoztat futárokat, így fizikailag a csomaggal a mindenkori partnerek érintkeznek.
A Szolgáltatóval együttműködő partnerek jelenleg a DPD, a GLS és a TNT futárszolgálatok. A szállítási feltételekre vonatkozóan részletesen az ÁSZF-ben, illetve az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat:
DPD partner szállítási feltételei
GLS partner szállítási feltételei
TNT partner szállítási feltételei
Nemzetközi küldeményeknél a szállítási idő külön kerül feltüntetésre, munkanapokban értendő, tájékoztató jellegű és nem időgarantált.
A szállítási díjon felül, kivéve az opcionálisan igényelhető kiegészítő szolgáltatásokat (pl. csomagbiztosítás, expressz kézbesítés, utánvétkezelés, stb.), egyéb költséget nem számítunk fel.
4 Utánvétkezelés szolgáltatásunk Magyarországon feladott és magyarországi címre küldött csomagok esetén DPD és GLS partnerünk vonatkozásában vehető igénybe. Nemzetközi utánvétkezelés szolgáltatás kizárólag DPD partnerünkkel és Németországba címzett küldemények esetén lehetséges.
A beszedett utánvétösszegek készpénzben történő kifizetését kizárólag Budapesten tudjuk biztosítani.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial