fbpx

Vállalkozások

Csomagküldés vállalkozások részére nettó 990 Ft-tól!

Gyors, megbízható és költséghatékony csomagküldőt keres vállalkozása számára? Keresse ügyfélszolgálatunkat és kérjen egyedi árajánlatot, de előbb nézze meg, miért érdemes minket választania!

A mai kiélezett versenyhelyzetben nélkülözhetetlen a megbízható szállítópartner, legyen szó eseti vagy rendszeres, belföldi vagy külföldi csomagszállításról. Mi azért dolgozunk, hogy megtaláljuk az Önnek és vállalkozásának legjobb szállítási megoldásokat. Gyorsak és rugalmasak vagyunk, levesszük a terhet a válláról, mellyel időt és pénzt spórolunk vállalkozásának.

 

Vállalkozások részére nyújtott szolgáltatásaink:

  • csomagszállítás háztól-házig a legjobb futárszolgálatokkal
  • 1 munkanapos kézbesítési idő belföldi küldeményeknél
  • 1-5 munkanapos kézbesítési idő európai csomagoknál
  • egyedi ajánlat, mennyiségi kötöttségek nélkül
  • kedvező feltételek, megújuló szolgáltatások
  • átlátható szállítási díjak, rejtett költségek nélkül
  • gyors és pontos utánvételszámolás
  • online ügyviteli rendszer
  • rugalmas ügyintézés

 

Kérjen egyedi ajánlatot a lentebbi űrlap segítségével, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat, hogy kiválaszthassa a legjobb csomagküldő szolgáltatást a legjobb áron!

Árajánlatkérés csomagszállítási szolgáltatásra

[recaptcha]

Ügyfélszolgálat

Nyitvatartási idő:
Hétfő-Péntek: 09:00-17:00
Szombat-Vasárnap: zárva

Telefon: +3670 3587541
E-mail: info@kuldonc.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kuldonc.hu


vállalkozások


Csomagküldés vállalkozások részére a legjobb futárszolgálatokkal!
GLSDPDTNT

Küldönc.hu
Miért érdemes a Küldönc.hu szállítási szolgáltatásait választania? Csomagját háztól-házig szállíttatjuk belföldön és külföldön egyaránt. A belföldi küldeményeket partnereink már a felvételt követő munkanapon kézbesítik. Nemzetközi csomagoknál is rövid szállítási időkkel dolgozunk. A csomagszállítás területtől és távolságtól független. Küldeményét Magyarországon minden munkanapon feladhatja, így elkerülheti a fölösleges postai sorban állást, cipekedést, amivel időt és pénzt spórolunk meg Önnek. Weboldalunkon gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja szállítási díját és leadhatja futárrendelését. Kalkuláljon árat most és rendeljen futárt kényelmesen az otthonába vagy munkahelyére!